Voorstelling

VOORSTELLING BENVIC EUROPE

BENVIC EUROPE, een belangrijke speler in de PVC-sector, geniet van sterke concurrentievoordelen. Vandaag materialen met een hoge toegevoegde waarde produceren met behulp van chemie, PVC en toekomstgerichte legeringen, dat is blijven inspelen op de behoeften van onze medeburgers, en zelfs anticiperen, om zo bij te dragen aan de ontwikkeling en voortbestaan van onze klanten.

Onze ervaring van meer dan 50 jaar, in combinatie met onze expertise, stelt ons in staat om te werken aan projecten in zeer uiteenlopende markten.

In de afgelopen jaren hebben we een nieuwe organisatie opgericht die onze vaardigheden versterkt en de synergie tussen onze activiteiten, diverse productielocaties in Europa en onze internationale vestigingen bevordert. Onze prioriteit is om deze strategie van het nastreven van uitmuntendheid volledig in dienst te stellen van onze klanten.

Een solide industriële en commerciële ervaring bevestigt onze aantrekkelijkheid, ons concurrentievermogen en onze status als wereldleider in PVC-compounds, PVC dry-blends, thermoplastische legeringen en kant-en-klare stabilisatoren.  Investindustrial (www.investindustrial.com) heeft een meerderheidsbelang in Benvic.

Wij bevestigen onze vastberadenheid om nieuwe uitdagingen aan te nemen, om aanwezig te zijn in nieuwe gebieden, om in toenemende mate innovatieve aanbiedingen te bedenken die mee bouwen aan de toekomst van PVC, en om, als dat nog nodig mocht zijn, een bewijs te leveren van zijn grote nut, zijn ongelooflijke diversiteit en zijn absolute noodzaak.benvic-EUROPE