Innovatie

De bonnes raisons de choisir

INNOVATIE

Innovatie is aanwezig in alle facetten van onze organisatie enerzijds om de prestaties van onze formules en de kwaliteit van de uitvoering van onze orders en onze ondersteuning voortdurend te verbeteren en anderzijds door middel van een beleid van vermindering van de impact van onze activiteiten op het milieu.

Omdat de prestaties en het concurrentievermogen van onze klanten nauw verwant zijn met de kwaliteit van de materialen die we produceren is innovatie een sleutelbegrip voor al onze medewerkers.
Daarom is het onze prioriteit om voortdurend de kwaliteit van onze producten te verbeteren en innovatieve oplossingen met andere of superieure kenmerken ten opzichte van bestaande functies te ontwikkelen. We ontwikkelen elk jaar namens onze klanten honderden formuleringen, op maat gemaakte mengsels om aan hun specifieke behoeften te voldoen.
BENVIC EUROPE streeft een gezamenlijke aanpak van innovatie na, waarbij in haar model van uitmuntendheid interne competenties, klanten, partners en leveranciers worden gecombineerd.recherche-et-developpement-pvc